Arrangement om LAG-midler og om sociale medier

LAG Slagelse inviterer til infomøde om LAG-midler og om at nå flere via sociale medier.

Vi ved, at dine aktiviteter og projekter er vigtige – og spændende! Du ved det. Men hvordan sørger du for, at andre også ved det? Det gør du blandt andet ved at være aktiv på sociale medier.

Foto: Kim Karstensen

Og ved at servere det helt rigtige indhold på den helt rigtige platform.

  • Hvilke sociale medier skal jeg bruge?
  • Hvilket indhold skal jeg lave?
  • Hvordan får jeg opmærksomhed fra folk på den anden side af bygrænsen?

Det vil Kristina Herlev Wulff give svar på. Og så deler hun rundhåndet ud af sine bedste tips og tricks til, hvordan du når flere gennem de digitale kanaler.

Program:

  • Aktuelle muligheder for at søge LAG-støtte til udviklingsprojekter i landområderne v. Sekretariatsleder for LAG Slagelse, Anne Mette Christiansen.
  • ”Sådan når du flere via sociale medier” ved Kristina Herlev Wulff, som er specialist i brug af sociale medier og indehaver af kommunikationsvirksomheden Meerkat Media.

Tid og sted: Den 14. november 2024 kl. 17-19 i Skørpinge Forsamlingshus, Skoletoften 11, 4200 Slagelse.

Målgruppe: Foreninger, organisationer, lokalråd, virksomheder, privatpersoner og alle, der gerne vil være bedre til at synliggøre deres aktiviteter eller produkter eller er interesseret i udvikling af landområderne, Korsør eller Skælskør.

Tilmelding: Det er gratis at deltage. Meld dig til her på LAG Slagelses hjemmeside Frist den 7. november. Evt. spørgsmål til arrangementet: Anne Mette Christiansen på info@lagslagelse.dk.