Arrangement: Invitation til Infomøde d. 5. oktober 2023

LAG Slagelse inviterer til infomøde om LAG-midler og om at blive synlig i pressen. Kom og få redaktør Søren Øhlers’ bud på, hvad man selv kan gøre for at komme igennem til pressen. Hør også om muligheder for at få LAG-støtte til dit udviklingsprojekt.

Hvordan kommer vi i avisen?

LAG Slagelse inviterer til infomøde om LAG-midler og om at blive synlig i pressen

Hvordan kommer man i avisen? Hvad skal der til for, at journalister får blik for ens nyhed og skriver om den i avisen? Hvordan skriver man en pressemeddelelse, der ikke bliver glemt i bunken af henvendelser? Hvornår sender man sin ide ind, og hvad skal man sende med?

Kom og få redaktør Søren Øhlers’ bud på, hvad man selv kan gøre for at komme igennem til pressen. Søren Øhlers er uddannet journalist, redaktør på Sjællandskes redaktion i Slagelse og har en baggrund hos TV 2-regionerne og Go’ morgen Danmark. Desuden har han rådgivet private virksomheder og erhvervsorganisationer om, hvordan de slipper igennem nåleøjet og får deres historier bragt i medierne. Du kan på samme møde høre om muligheder for at få LAG-støtte til dit udviklingsprojekt.

Program:

  • Aktuelle muligheder for LAG-støtte til udviklingsprojekter i landområderne v. LAG-koordinator Anne Mette Christiansen.
  • ”Hvordan kommer vi i avisen?”. Om at skrive en god pressemeddelelse og komme igennem til pressen v. Redaktør hos Sjællandske i Slagelse, Søren Øhlers.

Tid og sted: Den 5. oktober kl. 17-19.30 i Stillinge Forsamlingshus, Stillingevej 88, 4200 Slagelse. Der er kaffe fra kl. 16.30.

Målgruppe: Foreninger, organisationer, lokalråd, virksomheder, privatpersoner og alle, der gerne vil være bedre til at synliggøre deres aktiviteter eller produkter eller er interesseret i udvikling af landområderne.

Tilmelding: Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her

Frist den 1. oktober. Evt. spørgsmål til arrangementet: Koordinator Anne Mette Christiansen på info@lagslagelse.dk.