Arrangement: Unge møder unge – og støtte gennem Erasmus+

ARRANGEMENTET ER AFLYST

Vidste du, at Erasmus+ ikke blot er et EU-program for studerende og uddannelsesinstitutioner, men at foreninger og unge også kan få penge til nye fritids-initiativer og møder med andre?

På denne dag sætter LAG’en spot på mødet mellem unge – lokalt, nationalt og internationalt. Kom og hør om muligheder for støtte til unge-projekter og lokale erfaringer med unge-samarbejde.

Program:

  • Kort om aktuelle muligheder for LAG-støtte til udviklingsprojekter i landområderne ved LAG-koordinator Anne Mette Christiansen.
  • Anders Sørensen, tidligere formand for Sørbymagle IF og nu projektleder hos Sørby Esport, vil fortælle om projektsamarbejde, samt hvilken effekt det har overfor målgrupper med en udfordret tilværelse.
  • Line Mex-Jørgensen og Cecilie Pedersen fra det danske Erasmus+-kontor giver en introduktion til udvalgte projekttyper, hvor unge og ungdomsorganisationer kan søge om midler til at gennemføre fritids-initiativer og møder med andre unge. Hør om
    • Solidaritetsprojekter, hvor en mindre gruppe unge kan søge om 630 euro/måned til at gennemføre mindre lokale projekter
    • Youth participation, hvor unge i en organisation kan søge om 1.500-60.000 euro til at gennemføre workshops og events for andre unge
    • Hør også kort om mulighederne for at søge om midler til internationale projekter

Tid og sted: Den 6. juni kl. 17-19.30 i Sørbymagle Forsamlingshus, Sørby Hovedgade 21, 4200 Slagelse.

Målgruppe: Primært unge op til 30 og dem, der er involveret i aktiviteter for og med unge, f.eks. foreninger, lokalråd og organisationer – eller som på anden vis har en interesse i emnet.

Tilmelding: Det er gratis at deltage. Der er en sandwich efter mødet.

Meld dig til her senest den 3. juni. Evt. spørgsmål til arrangementet: Koordinator Anne Mette Christiansen på info@lagslagelse.dk.