Arrangement: Indkaldelse til generalforsamling

Der afholdes generalforsamling i Landudvikling Slagelse og i LAG Slagelse onsdag den 29. marts kl. 16.30  på Vestermose Natur- og Idrætsfriskole, Hallelevvej 30A, 4200 Slagelse.

Generalforsamlingen for Landudvikling Slagelse starter kl. 16.30, og generalforsamlingen for LAG Slagelse starter kl. 16.45.

Efter generalforsamlingen vil Viceskoleleder Kathrine Skyum Larsen fortælle om skolen og det LAG-støttede shelter-projekt.

Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formand Niels Jørgensen eller sekretariatet i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. 

Hvis man ønsker at deltage, skal man af hensyn til forplejning melde sig til ved at skrive til info@lagslagelse.dk senest fredag den 24. marts.

Man kan blive medlem af foreningen, hvis man er over 15 år og er bosat i LAG-området eller repræsenterer en virksomhed i området. Medlemskab af LAG Slagelse er gratis og uforpligtende.

I forbindelse med ny EU-program-periode afvikles Landudvikling Slagelse gradvist fra 2023. Det vil sige at foreningen varetager afslutning af projekter, der er i gang og skal afsluttes.

LAG Slagelse er den nye Lokal AktionsGruppe, der dækker det samme område, som Landudvikling Slagelse gjorde. LAG’en har nyt CVR-nummer, nye vedtægter og nyvalgt bestyrelse. Stillingen som koordinator for LAG Slagelse har været slået op, og der er indgået aftale med Anne Mette Christiansen, som var koordinator for Landudvikling Slagelse, om også at være koordinator for LAG Slagelse.

LAG Slagelse er vedtaget ved en stiftende generalforsamling den 8. juni 2022 med nye vedtægter og er i kraft fra 2023, hvor LAG Slagelse formelt er godkendt. LAG Slagelse opretholdes indtil programperioden slutter efter udgangen af 2027. 

LAG Slagelse har, ligesom Landudvikling Slagelse havde det, EU-midler og kommunale midler til uddeling til udviklingsprojekter i landområder inden for Slagelse Kommune. Der er allerede nu mulighed for at søge KVIK-puljen, og puljen for EU-midler forventes at åbne i maj 2023 med 1. ansøgningsfrist kort tid derefter. Der er endnu en ansøgningsfrist efter sommer.

Dokumenter:

 

Tilmeld dig her