Formand valgt igen og ny næstformand

Endnu en vellykket generalforsamling er blevet afholdt i Landudvikling Slagelse den 21. april med et par udskiftninger i bestyrelsen og genvalg af flere bestyrelsesmedlemmer.

Genvalg af formand
Efter et inspirerende besøg på den lokal virksomhed Fazade ApS, som tidligere er blevet støttet med LAG-midler til etablering af en produktionsenhed for facade-vinduesløsninger, kunne der tages hul på generalforsamlingen på Storebælt Ferie- og Campingcenter. Her blev Niels Jørgensen genvalgt som formand for endnu en 2-årig periode i bestyrelsen. Niels Jørgensen, som til daglig er direktør i Boesgaard Data, har været formand for Landudvikling Slagelse i 4 år og ser frem til forsat at gå i spidsen for LAG’en.

Udskiftninger i bestyrelsen
I forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget, har Landudvikling Slagelse tidligere i år fået nye offentlige repræsentanter: Thomas Vesth, Unnie Oldenburg og Stine Søgaard. I den forbindelse blev der sagt farvel til John Fobian-Madsen, Pernille Frandsen og Steen Olsen. Steen Olsen fra Eggeslevmagle var dog ikke helt klar til at slippe arbejdet i Landudvikling Slagelse og blev på denne generalforsamling valgt ind igen. Et nyt ansigt i bestyrelsen er Bolette Trier fra Hejninge, der tidligere har lagt sin tid i Slagelse Erhvervscenter og øvrigt lokalarbejde.

Farvel til to bestyrelsesmedlemmer og ny næstformand
Det var samtidigt et farvel og tak for indsatsen til Susanne Andersen fra Dybkærgaard og Tine Russotti fra Korsør, der begge skulle finde mere tid til andre opgaver. Susanne Andersen har i en længere periode fungeret som næstformand, og på denne post blev hun afløst af Anette Petersen fra Ørslev, der i forvejen er i bestyrelsen. Derudover var flere bestyrelsesmedlemmer på valg og blev genvalgt.

Den nye bestyrelse:
Den nye bestyrelse for Landudvikling Slagelse er dermed:

Niels Jørgensen (formand)

Anette Petersen (næstformand)

Helle Olsen

Mie Danielsen

Troels Stilling Stensballe

Louise Hauge

Kai Jespersen

Søren Nielsen

Unnie Linette Brown Oldenburg

Stine Søgaard

Thomas Vesth

Steen Olsen

Bolette Trier

Endnu en vellykket generalforsamling er blevet afholdt i Landudvikling Slagelse den 21. april med et par udskiftninger i bestyrelsen og genvalg af flere bestyrelsesmedlemmer